Ligeløbstrapper

Ligeløbstrappen er en enkel trappetype som forbinder to etager med et lige løb uden uden sving og drejninger. Alle trappens trin er ens som standard, men det nederste trin kan udføres med skrå start, eller som bloktrin der bidrager yderligere til trappens æstetik.

En ligeløbstrappe er en enkel og stilren trappetype, og den optager lidt mindre plads end en trappe med sving. Der er dog stadig mange muligheder for at sætte sit personlige præg ud fra valg af materialer og de enkelte trappeelementer som mæglere, balustre og håndlister, samt valg af overfladebehandling.

Hos JPH trapper får du professionel rådgivning og vi hjælper med opmåling og montering af trappen, så den passer perfekt til boligens forhold.

Ligeløbstrappe tegning
Dansk træhåndværk

Ligeløbstrapper og andre muligheder

Når vi leverer din ligeløbstrappe, så får du en trappe af høj kvalitet, som er fremstillet i Danmark ud fra gode håndværkertraditioner. Vores mangeårige erfaring med at fremstille forskellige trappetyper sikrer, at du får præcist den trappe du ønsker og som passer bedst muligt til boligens forhold.

Udover ligeløbstrappen er trapper med sving og knæk også meget populære, dem kan du læse mere om via følgende links:

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Kontakt os