Halvsvingstrapper

En halvsvingstrappe er en trappe med to løb der deles af et sving på 180 grader. Halvsvingstrappen er ofte u-formet, men de to løb behøver ikke nødvendigvis at have samme længde. Der er også mulighed for at indbygge et repos, som tager sig godt ud, men som også kræver lidt mere plads.

Vi fremstiller din nye halvsvingstrappe du fra dine indviduelle ønsker og boligens forhold. Der er mange forskellige muligheder for valg af materialer og design af de enkelte trappedele. Trappen kan laves i både en klassisk trappestil og et moderne stilrent design, så den passer perfekt ind i din bolig.

Dansk træhåndværk

Skal det være en halvsvingstrappe?

Når du får en halvsvingstrappe fra JPH trapper, så får du en flot tappe af høj kvalitet, som er produceret i Danmark ud fra stolte håndværkertraditioner som kombineres med nyeste produktionsteknologi.

Halvsvingstrappen kan lige som vores andre trapper fremstilles i mange forskellige materialer og udformninger, som tilpasses ud fra dine personlige ønsker og behov. Alt afhængigt af boligens forhold og arkitektur, så kan trapper med lige løb eller med et kvartsving også være en mulighed, og dem kan du læse mere om via de to link herunder.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Kontakt os