Hemsetrapper

En hems kan give lidt ekstra plads og bidrage til boligens atmosfære. Det er typisk en løsning man ser i sommerhuse og mindre boliger hvor pladsen skal udnyttes optimalt.

Som trappespecialist, kan vi naturligvis også levere den helt rigtige hemsetrappe til netop din hems. Vores hemsetrapper er af samme gode kvalitet som vores øvrige trapper og produceres ligeledes i Danmark med stolte håndværkertraditioner.

Vores hemsetrapper kan skræddersyes så de passer optimalt til deres omgivelser, og eventuelle andre trapper i boligen. Lige som vi kan levere gelænder til hemsen som matcher hemsetrappen.

Kontakt os i dag, hvis du har du spørgsmål eller vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe med en ny hemsetrappe til netop dine behov.

Kontakt os
Hemsetrappe

Eksempel på en af vores hemsetrapper

Billederne her er fra et rækkehus ved Blåvand hvor vi også har leveret en trappen til første sal.

Både hemsetrappen, hemsens gelænder og afskærmningen mod den almindelige trappe har vi udformet så pladsen udnyttes optimalt, samtidig med at det hele passer æstetisk godt sammen.

Har du brug for en hemsetrappe til en ny eller eksisterende hems, så kontakt os for en snak om dine muligheder. Vi kan hjælpe med alt fra professionel rådgivning og opmåling til montering af dine nye hemsetrappe, samt evt. tilbehør som gelænder og afskærmning.