Velrenommeret dansk trappefirma

JPH Trapper har gennem mere end 40 år produceret kvalitetstrapper på egen fabrik i Danmark.

Vi fremstiller trapper skræddersyet efter kundens ønsker og behov, hvor vi gør meget ud af den gode kundeservice - derfor er vi også klar til at tage hånd om alt lige fra professionel rådgivning og opmåling til montering af den nye trappe.

Skal du bruge en ny trappe? Så står vi gerne til rådighed for dine spørgsmål - ring på tlf: 75 38 19 78.

Dansk træhåndværk

Trappefirma med stolte håndværkertraditioner

I slutningen af 60’erne startede Jens Peder Hermansen en tømrer & snedker virksomhed, hvor man sidst i 70’erne begyndte at lave trætrapper. Med den baggrund var det helt naturligt det nye trappefirma havde fokus på kvalitetstrapper med udgangspunkt i godt træhåndværk - et fokus som viste sig at være værdsat blandt danske trappekøbere.

Trappefirmaet der startede i et lille værksted på blot 200 m2, er i dag udbygget til en moderne produktion på 2500 m2, hvor det gode træhåndværk kombineres med moderne teknologi, som gør at JPH Trapper kan levere skræddersyede kvalitetstrapper til fornuftige priser.

Medarbejder finpusser gelænder til trappe
Medarbejder finpusser gelænder til trappe
Medarbejder finpusser gelænder til trappe

En sund familieejet virksomhed

I 2012 gennemførte JPH Trapper et generationsskifte, hvor sønnerne Bruno & Kenneth overtog driften af trappefirmaet. Bruno der i dag er virksomhedens direktør, er uddannet maskinsnedker, og har arbejdet her siden 1995. Kenneth er uddannet tømrer/snedker, og har arbejdet i virksomheden siden 1999.

Jens Peder Hermansen kommer stadig i virksomheden hver dag, og flere af virksomhedens ansatte har ligeledes været med i mange år.

Vores værdier

Som trappefirma er vi passionerede for det gode træhåndværk, og vi er stolte af vores gode kundeservice og den høje kvalitet vores trapper har.

Derfor vægter vi det også højt, at vores trapper skal være danskproducerede, ligesom vi hovedsagligt køber vores varer ved danske leverandører med høj vægt på at de bruger FSC certificeret produkter. Og af hensyn til miljøet og vores medarbejdere, vægter vi brugen af vandbaserede produkter i vores produktion højt.

Så når du køber en trappe fra JPH Trapper, så får du en flot trappe du kan være stolt af, og som holder i rigtig mange år.