Kvartsvingstrapper

Kvartsvingstrappen er en af vores mest populære trappetyper, og den fås i flere forskellige varianter. En kvartsvingstrappe har et sving eller et 90 graders knæk, der både giver en flot fremtoning og gør det muligt at passe trappen ind i mange forskellige slags rum, hvor den kan designes til at matche boligens øvrige arkitektur og æstetik.

Svinget på en kvartsvingstrappe kan placere i både top og bund, og man kan vælge at udføre de nederste trin som skrå- eller bloktrin som giver nogle spændende designdetaljer, og derudover er der mulighed for et repos i knækket.

Hos JPH trapper producere vi en kvartsvingstrappe ud fra netop dine ønsker og den bolig trappen skal være en del af. Det er muligt at vælge mellem mange forskellige materialer og overfladebehandlinger, ligesom de enkelte designdetaljer for mæglere, balustre og håndlister mv. kan tilpasses individuelle ønsker.

Dansk træhåndværk

Kvartsvingstrappen og alternativer

Hos JPH trapper får du en kvartsvingstrappe af høj kvalitet. Alle vores trapper bliver fremstillet i Danmark, ud fra dine personlige ønsker og behov, og vi er med dig hele vejen fra valg af hvordan trappen skal se ud, til opmåling og montering, så din nye kvartsvingstrappe også passer perfekt ind i boligens forhold og dens fremtoning.

Kvartsvingstrappen er en meget populær trappetype, men det er også værd at tage et kig på alternativer som den enkelte ligeløbstrappe eller halvsvingstrappen. Kontakt os for hjælp og vejledning til at træffe det rigtige valg.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Kontakt os